Συστήματα παραγωγής καπνού

συστήματα παραγωγής καπνού

Συστήματα παραγωγής καπνού

Η νέα τάση για την προστασία των επιχειρήσεων και των περιουσιακών τους στοιχείων, με όσο το δυνατόν αμεσότερη εφαρμογή και ανεξάρτητη από τον ανθρώπινο παράγοντα αποτελεί η μονάδα παραγωγής ομίχλης.

XTECH Electronic Solutions

Το σύστημα ομίχλης καπνού είναι ένα προειδοποιητικό μηχάνημα που όταν μπει σε λειτουργία εξαπολύει μεγάλη ποσότητα καπνού εντός του χώρου που έχει εισέλθει ο διαρρήκτης και έτσι καθιστά αδιαπέραστο το περιβάλλον, χάνοντας με αυτό τον τρόπο τον προσανατολισμό του και σταματά αμέσως το έγκλημα.

Με άλλα λόγια, ο διαρρήκτης δεν μπορεί να δει τίποτα λόγω του καπνού που έχει γεμίσει τον χώρο, αποσυντονίζεται, τρομάζει και τρέπεται σε φυγή. Είναι ιδανικό για την ενεργή προστασία κατοικιών, εμπορικών, βιομηχανικών και στρατιωτικών χώρων, κοσμηματοπωλεία, τράπεζες, καταστήματα τηλεφωνίας, υπολογιστών, ενδυμάτων, προϊόντων καπνού, χώρων στάθμευσης, αποθήκες και άλλα μέρη.

Μία άλλη πτυχή εξαιρετικής σημασίας είναι ότι η ομίχλη που δημιουργείται είναι μη-τοξική για ανθρώπους και ζώα και δεν αφήνει κατάλοιπα ή οσμές στον χώρο (με πιστοποιητικά ασφάλειας σύμφωνα με Ευρωπαϊκά πρότυπα) που επιβεβαιώνουν την απόλυτη ασφάλειά του. Οι συσκευές παραγωγής ομίχλης είναι universal, δηλαδή είναι συμβατές με όλα τα συστήματα συναγερμών και ασφαλείας, ήδη εγκατεστημένα ή μη.

Δημιουργούν μία επιπλέον δικλείδα ασφαλείας, που είναι σχεδόν αδύνατον να υπερνικήσει οποιονδήποτε διαρρήκτη.

συστήματα παραγωγής καπνού

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία; Επικοινωνήστε μαζί μας!