Συστήματα Ήχου

ΣΥΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΧΥΤΑΣ

Συστήματα Ήχου

Η εταιρία μας μελετά, επιβλέπει και εγκαθιστά ηχητικά συστήματα σε οικιακούς χώρους. Επίσης μελετά, επιβλέπει, εγκαθιστά, ρυθμίζει και συντηρεί τα ηχητικά συστήματα σε επαγγελματικούς χώρους και κτίρια.

Συστήματα ήχου για το σπίτι

Κατανοούμε τις επιμέρους ακουστικές ιδιαιτερότητες του χώρου και προχωρούμε στον προσδιορισμό των αναγκών του ενδιαφερόμενου, προκειμένου να αποδώσουμε λύσεις εναρμονισμένες σε αυτές.

Ένα οικιακό σύστημα ήχου αποτελείται από τις ηχητικές πηγές (πικάπ, CD player,ραδιόφωνο, MP3 player κ.λ.π.), τον προενισχυτή ήχου, τον τελικό ενισχυτή, τα ηχεία, τις καλωδιώσεις σύνδεσης όλων αυτών μεταξύ τους και τέλος το σύστημα χειρισμού και ελέγχου(τηλεκοντρόλ, tablet, κινητό).

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε ρεαλιστικά κάθε πιθανή σημερινή ή μελλοντική απαίτηση σε εγκατάσταση, λαμβάνοντας το καλύτερο δυνατό ηχητικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό του τρόπου εργασίας μας είναι ο σεβασμός στην αισθητική του χώρου, με σκοπό την εναρμόνιση των προτεινόμενων συστημάτων με τον συνολικό σχεδιασμό.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση από ένα μικρό τυπικό στερεοφωνικό σύστημα έως και πολύ μεγάλα πολυζωνικά συστήματα ήχου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική παντού, σε υψηλή ποιότητα και χωρίς περιορισμούς.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συστήματα ήχου για την επιχείρηση

Πλέον στις μέρες μας τα συστήματα ήχου για έναν επαγγελματικό χώρο ποικίλουν σε χρησιμότητα. Αποτελούν ένα στάνταρ σενάριο λειτουργίας για μία επιχείρηση, όπως π.χ. για ηχητική αναπαραγωγή τραγουδιών μέσα στον εργασιακό χώρο, σε βιοτεχνίες, ακόμη και σε εργοστάσια.

Επιπλέον χρησιμοποιούνται για μικροφωνική εγκατάσταση σε επαγγελματικούς χώρους, όπως καφετέριες,bar, αίθουσες και κτήματα δεξιώσεων, συνεδριακών εκδηλώσεων, καθώς και κτίρια γραφείων, γυμναστήρια, νοσοκομεία, ναοί, εμπορικά κέντρα, αθλητικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, δημόσια κτίρια κ.λ.π.

Αναλαμβάνουμε από πολύ μικρά έως και πολύ μεγάλα έργα επαγγελματικού ήχου και τα αντιμετωπίζουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ενώ οι υπηρεσίες μας έχουν πάντα την ίδια άριστη ποιότητα προκειμένου να σας παραδώσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Ο εξοπλισμός που προτείνουμε είναι πάντα αξιόπιστος και υψηλής ποιότητας και συμμορφώνεται με τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα για όλες τις εγκαταστάσεις.

Ένα επαγγελματικό σύστημα ήχου πρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που ορίζει ο κάθε χώρος και να είναι ικανό να λειτουργεί απροβλημάτιστα, ακόμα και για συνεχόμενα εικοσιτετράωρα.

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία; Επικοινωνήστε μαζί μας!