Συστήματα Δορυφορικής και Επίγειας Λήψης

satellite-icon

Συστήματα Δορυφορικής και Επίγειας Λήψης

Η μετάβαση στην ψηφιακή «εποχή» είναι ένα άλμα εξέλιξης για τον κόσμο της τηλεόρασης. Εξέλιξη όχι μόνο στην ποιότητα της εικόνας και του ήχου, αλλά και στον τρόπο που έχουμε μάθει ως τηλεθεατές να χρησιμοποιούμε το μέσο μέχρι σήμερα.

XTECH Electronic Solutions

Περνώντας σε ένα τεχνολογικά πιο προηγμένο τηλεοπτικό περιβάλλον με περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες της τηλεόρασης, οι επιλογές μας ως τηλεθεατές πολύ απλά θα πολλαπλασιαστούν. Πλέον, δεν απέχουμε πολύ από μια καθημερινότητα όπου δεν θα βλέπουμε μόνο τηλεόραση, αλλά θα δείχνουμε και τι θέλουμε.

Η εταιρία Xtech αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την μελέτη και εγκατάσταση σε δορυφορικά και επίγεια συστήματα, κεντρικές κεραίες, δορυφορικά συστήματα λήψης και διανομής σήματος σε οικίες και ξενοδοχεία.

Στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, ξεκινάμε από την λεπτομερή τεχνική μελέτη, προχωράμε στην προσεκτική εγκατάσταση καλωδίων σε όλους τους χώρους όπου απαιτείται και ολοκληρώνουμε με την παράδοση του τηλεοπτικού σας συστήματος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Έχουμε την τεχνογνωσία να συνδυάζουμε την εγκατάσταση επίγειων και δορυφορικών συστημάτων διανομής με άλλου είδους συστήματα, όπως είναι το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, η θυροτηλεόραση και το έξυπνο σπίτι.

xytas-new-logo-2022
συστήματα δορυφορικής και επίγειας λήψης

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία; Επικοινωνήστε μαζί μας!