Συναγερμοί

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΟΥ

Συναγερμοί

Η εταιρία μας είναι μία σύγχρονη εταιρία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, που επενδύει στην εξέλιξή τους, με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας σας από τους επιτήδειους διαρρήκτες. Όπως επίσης και στη διασφάλιση κατάλληλων συνθηκών ασφαλείας του επαγγελματικού σας χώρου.

Συναγερμοί Σπιτιών

Τα τελευταία χρόνια οι ληστείες και η εγκληματικότητα έχουν λάβει δραματικούς αριθμούς ανάπτυξης, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη για σωστή επιλογή ενός συστήματος ασφαλείας για την ιδιοκτησία σας.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλειας, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.

Διαθέτουμε αξιόπιστα προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, με την πιστοποίηση κορυφαίων οίκων του χώρου, με σκοπό να εκμηδενίσουμε την ανησυχία σας.

Το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας παρέχοντας την κατάλληλη μελέτη του χώρου σας, είναι σε θέση να καταγράψει τις ιδιαίτερες ανάγκες του και να σας προτείνει το σύστημα ασφαλείας που χρειάζεστε.

συναγερμοι
συναγερμοι

Συναγερμοί Καταστημάτων

Δεδομένου της κατάστασης που επικρατεί, οι διαρρήξεις και οι ληστείες στα καταστήματα έχουν αυξηθεί σε ανησυχητικό βαθμό, όπου η εγκατάσταση ενός προηγμένου συστήματος ασφαλείας αποτελεί επένδυση για την αποφυγή εισβολών και κάθε είδους ζημιών.

Τα συστήματα που επιλέγουμε ακολουθούν κάθε νέα τεχνολογία και ανταποκρίνονται σε όλες τις ζητούμενες τεχνικές προδιαγραφές.

Στόχος μας είναι να θωρακίσετε την επιχείρησή σας από κακόβουλες ενέργειες που απειλούν την ασφάλειά του εκάστοτε χώρου και του προσωπικού του.

Η εταιρία μας ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια στις σύγχρονες απαιτήσεις ασφαλείας ενός καταστήματος, ενός γραφείου ή μιας επιχείρησης, κατανοώντας πόσο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας είναι η επιχείρησή σας.

Ασύρματοι Συναγερμοί

Ένα σύστημα συναγερμού υψηλής αξιοπιστίας είναι ο ασύρματος συναγερμός για την προστασία του χώρου σας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή, διότι η αναστάτωση που απαιτείται στο χώρο εγκατάστασής του είναι μηδενική και καλύπτει χώρους στους οποίους δεν έχουν περαστεί ή δεν μπορούν να περαστούν καλώδια.

Ο ασύρματος συναγερμός μπορεί εύκολα να παραμετροποιηθεί, να ενεργοποιηθεί/ απενεργοποιηθεί και να ελεγχθεί πολύ γρήγορα με τη χρήση μίας φορητής συσκευής, όπως είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Λειτουργώντας με ένα προηγμένο και μηχανολογικά ελεγμένο σύστημα, προσφέρει την σιγουριά ότι ο χώρος σας είναι οχυρωμένος και προστατευμένος.

Βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ασφάλειας με τους ενσύρματους συναγερμούς. Συνδυάζει το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα με την αξεπέραστη ποιότητα επιδόσεων και ασφάλειας.

Παρακολουθώντας καθημερινά τις τεχνολογικές εξελίξεις, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, εφάμιλλες των καλύτερων και πιο αξιόπιστων της διεθνούς αγοράς.

Κρατήστε στα χέρια σας τον έλεγχο του χώρου σας όπου και αν βρίσκεστε..!!

συναγερμοι

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία; Επικοινωνήστε μαζί μας!