Σύστημα Ηλεκτρονικού Κλειδώματος Εισόδου

access-control

Σύστημα Ηλεκτρονικού Κλειδώματος Εισόδου

Το ηλεκτρονικό κλείδωμα αποτελεί έναν αυτοματισμό που κρατά κλειδωμένη την πόρτα της εισόδου και βρίσκει εφαρμογή εδώ και αρκετά χρόνια, εκτός από οικιακή χρήση και σε επαγγελματικούς χώρους. Χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση ή κάποιο κλειδί, η πόρτα κλειδώνει κάθε φορά που κλείνει.

XTECH Electronic Solutions

Είναι μία έξυπνη εφαρμογή που αυξάνει την ασφάλεια στον χώρο, καθώς αν κάποιος δεν είναι εξουσιοδοτημένος να έχει πρόσβαση, δεν θα μπορεί να εισέλθει χωρίς να τον αντιληφθούμε.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την δυνατότητα, σύμφωνα με τις ανάγκες, να δώσουμε στον κάθε χρήστη τα δικαιώματα που επιθυμούμε, π.χ. να μπορεί να εισέλθει είτε απλά πληκτρολογώντας κάποιον κωδικό σε αντίστοιχο πληκτρολόγιο που τοποθετούμε σε εισόδους, με κάρτα εισόδου, με χρήση και κάρτας πρόσβασης και κωδικού, μέσω κινητού τηλεφώνου (πλέον αυτή η μέθοδος είναι αρκετά διαδεδομένη και σε διαμερίσματα μικρής διάρκειας μίσθωσης (BnB, κτλ.)).

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα, όπου απαιτείται, να ληφθούν βιομετρικά στοιχεία(π.χ. Έλεγχος Δακτυλικού Αποτυπώματος, Ανίχνευσης Ίριδας Ματιού, κ.ά.) του χρήστη προκειμένου να εισέλθει στον ελεγχόμενο χώρο. Πιο συγκεκριμένα για εταιρίες και οργανισμούς, με ένα μόνο σύστημα πετυχαίνουμε να έχουμε δύο σημαντικά οφέλη.

Πρωτίστως, τον έλεγχο πρόσβασης στον χώρο για την ασφάλεια του χώρου, των εμπορευμάτων, αλλά και του προσωπικού που εργάζεται σε αυτόν, όσο και την λειτουργία του “χτυπήματος της κάρτας”, καθώς μπορούμε να ελέγχουμε την έγκαιρη προσέλευση στην εργασία του ατόμου για την έναρξη του ωραρίου, τον χρόνο παραμονής του εντός ή εκτός από αυτόν (π.χ. διάλειμμα, φαγητό, κτλ.), αλλά και τον χρόνο αποχώρησης από την εργασία του.

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης μας βοηθούν να έχουμε τον πλήρη έλεγχο και να λαμβάνουμε δεδομένα σε περιπτώσεις που θέλουμε να δώσουμε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ανθρώπους ή οχήματα σε συγκεκριμένους χώρους, π.χ. σε μία εταιρία, σε ένα πάρκινγκ οχημάτων ή ακόμα και σε μία πολυκατοικία. Τέλος να τονίσουμε πως τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα ή σε συνδυασμό με συστήματα συναγερμών ή καμερών προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένο έλεγχο της εγκατάστασης.

Σχεδιάζουμε το κάθε σύστημα πρόσβασης με ακρίβεια, φροντίζοντας να εξισορροπεί ανάμεσα στην ικανοποίηση των αναγκών ασφαλείας και την εύρυθμη λειτουργία του ελεγχόμενου χώρου.

xytas-new-logo-2022
access-control
access-control

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία; Επικοινωνήστε μαζί μας!