Η επιχείρηση

xytas tech

Electronics Solution Center

Η εταιρία μας, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και των τηλεπικοινωνιών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να καλύψουμε την ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά, τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο, προσφέροντας αξιόπιστα συστήματα συναγερμού , κάμερες, θυροτηλεοράσεις, πυρανίχνευση, τηλεφωνικά κέντρα, δορυφορικά και επίγεια συστήματα λήψης.

Έχοντας σαν αρχή τον επαγγελματισμό και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε συνδυασμό με τη μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη των ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας, προσφέρουμε την ιδανική λύση για πραγματικά αποδοτική ασφάλεια.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης..!

Ειδικότητά μας, η σωστή και διακριτική τοποθέτηση με τη μικρότερη δυνατή επέμβαση στον χώρο και με γνώμονα την υψηλή τεχνογνωσία εκμηδενίζουμε πιθανά μελλοντικά προβλήματα.

Η πολυετής εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από την μακρόχρονη αυτή πορεία, μας δίνει τη δυνατότητα να επενδύουμε στην ανάπτυξη και την καινοτομία, με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας σας.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να υπηρετούμε με συνέπεια τον κλάδο της ασφάλειας με υπηρεσίες και προϊόντα πάνω από τις προσδοκίες σας μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές.